Data dodania: 2022-01-14
Wykład on-line: Produkcja i rynek żywności, 17 stycznia
![food](https://pg.edu.pl/files/zie/styles/aktualnosci_pelny/public/2022-01/%5Bszablon%5D%20aktualno%C5%9Bci%20nowe%20%2847%29.png?itok=b5TEgx5i)
Serdecznie zapraszamy na wykład on-line „Produkcja i rynek żywności – trendy, wyzwania, problemy”, który poprowadzi pani dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM z Wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie. Pani Profesor odbywa staż naukowy na naszym Wydziale.
Wykład rozpocznie się o godzinie 14.00. Spotkanie odbędzie się na platformie MS Teams.
45 wyświetleń
Więcej
-
2024-07-02
Prof. Jan Kreft na konferencji BankTech 2024
-
2024-07-01
Dobre praktyki Lean Higher Education